Amal: fair trade argan oil & handmade terrace chairs

Over arganolie Arganproducten Waar vindt u arganolie? Reis Sardinië Owusu-stoel

VRIJDAG 24 EN ZATERDAG 25 NOVEMBER
van 14 tot 18 uur

OPENDEURDAG BIJ LAUNCHROOM

  • Alles wat je wil weten over arganolie
  • Alle verhalen over onze unieke Marokko-reis die plaatsvond in oktober, en die zeker zal hernomen worden in 2018!

Kom op 24 of 25 november naar LaunchRoom, Lambermontstraat 27 in Antwerpen. Tussen 14 en 18 uur krijg je er een glaasje aangeboden. Je kunt er arganolie inslaan (denk al aan de feestdagen!) en meteen kennis maken met het prachtige aanbod van deze zaak.

Er zal tijdens die dagen één fles culinaire arganolie van 250 ml (waarde € 26,50) en één flesje argan voor de huid van 50 ml (waarde € 23) verloot worden na het oplossen van een quizvraag. De juiste antwoorden gaan in een tas, en de winnaar wordt getrokken door de zaakvoerster van LaunchRoom.

Opgelet: gezien enkele handelaars die onze arganolie verdeelden hun productlijn beperkt hebben en voortaan enkel nog wensen te werken met grotere leveranciers, zul je de arganolie van Amal niet meer vinden in hun zaak. Check de lijst met verdeelpunten op deze website!

Je kunt Amal arganolie natuurlijk ook komen halen op één van de vele boeiende evenementen die je op dezelfde pagina terugvindt. Je kunt mij tenslotte ook telefonisch of per e-mail contacteren (zie onderaan). Mogelijkheid tot levering aan huis!

Volg ons op facebook voor het laatste nieuws.

Graag tot binnenkort!

Annamaria Stoop - Exclusief verdeler voor België
- 0486 52 92 75 - argan/at/amal.be - BTW BE0867 397 754