Amal: Travel through Passion

Over arganolie Arganproducten Waar vindt u arganolie? Reis SardiniŽ Owusu-stoel

Gezond vanbuiten

100% natuurlijk schoonheidsserum. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat arganolie vitale celfuncties doet herleven en vrije radicalen neutraliseert, en zo de huid verstevigt en herstelt. Met arganolie krijgt u een mooie, evenwichtige, ontspannen huid. Toe te passen als dagverzorging van de droge en gemengde huid en 's avonds voor het slapengaan, na het zonnen, bij een droge, gedeshydrateerde huid ... Arganolie is bovendien een opkikker voor droog of dof haar en voor beschadigde nagels.

Door het hoge gehalte aan vitamine E wordt arganolie naast het cosmetisch gebruik ook ingezet in de traditionele geneeskunde voor het behandelen van eczema, psoriasis, waterpokken, jeugdpuistjes en reumatische pijnen, en het voorkomen van littekenvorming zoals zwangerschapsstriemen.

Amal arganolie voor de huid bestaat in flesjes van 50 ml en in handige roll-on-verpakkingen van 10, 30 en 50 ml. Voor professioneel gebruik of als navulling kunt u de verzorgingsolie ook krijgen in verpakkingen van 250, 500 en 1000 ml.

Gezond vanbinnen

Pure arganolie van geroosterde argannoten is door de fijne textuur en subtiele smaak ideaal voor zowel zoete als hartige gerechten: ontbijtmŁesli, vruchtencompotes, desserten, gebak, maar ook slaatjes, groenten, tagines, couscous, pasta en eiergerechten.

De essentiŽle vetzuren en het hoge gehalte aan sterolen aanwezig in argan hebben een gunstig effect op het cholesterolgehalte en werken preventief tegen aderverkalking. Dankzij de natuurlijke antioxidanten werkt ook de culinaire arganolie celvernieuwend en huidherstellend. Een koffielepel arganolie per dag vormt een excellent voedingssupplement voor uw organisme.

Amal arganolie voor in de keuken kunt u krijgen in flessen van 100, 250 en 500 ml.

Alle Amal-producten dragen het Ecocert-label van biologische landbouw, en beantwoorden aan de internationale kwaliteitsnormen voor extra zuivere arganolie. Door de aanschaf van Amal-producten ondersteunt u rechtstreeks de vrouwencoŲperatieven die instaan voor de productie, en onrechtstreeks ook het behoud van de arganboom.

Annamaria Stoop - Exclusief verdeler voor BelgiŽ
- 0486 52 92 75 - argan/at/amal.be - BTW BE0867 397 754