Amal

Arganolie Uit SardiniŽ Owusu terrace chair Waar te verkrijgen?
Amal werd opgericht in 2005 en vertelt het verhaal van arganolie. Over berbervrouwen die nog steeds op de traditionele manier de argannoten breken. In de coŲperatieven worden de witste pitten geselecteerd om zo met moderne technologie zuivere arganolie te persen. Een natuurlijk schoonheidsserum vol vitamine E voor verzorging van je huid, haren en nagels, biologisch gecertifieerd.

Amal ondersteunt hierbij een uniek sociaal-economisch project, vertegenwoordigd in BelgiŽ door slechts ťťn vrouw. Bij aankoop van Amal bio-arganolie draagt ook u bij tot het welzijn van dit vrouwenproject en het behoud van de arganbomen in de regio zuid-west-Marokko, een gebied beschermd door Unesco.

Sinds 2005 te vinden op marktjes, tuinevents, park- en kasteeldagen en bio-beurzen. Het marktkraampje werd kleurrijk uitgebreid met handgemaakte terrasstoelen uit Ghana, geweven recycled plastic tapijten, manden en Indiase theelichten-staanders. Daarbij kwamen er in exclusiviteit ook producten bij van het Mediterraanse eiland SardiniŽ, afkomstig van lokale producenten, familiebedrijfjes met de hoogste kwaliteit, puur natuur.

Als er geen tuindagen zijn, werken we graag op afspraak. Een winkel is er niet, je kan ons verhaal volgen op Facebook en Instagram. Daarbij is er de mogelijkheid om voor de tuinstoelen naar de opslagplaats te komen. We bezorgen ook thuis indien mogelijk en het transport wordt steeds besproken. Kleinere items sturen we op. Alles kan in goed overleg, dus vragen maar ...

Welkom bij Amal!

Annamaria Stoop - Exclusief verdeler voor BelgiŽ
- 0486 52 92 75 - argan/at/amal.be - BTW BE0867 397 754